понедељак, 26. септембар 2011.

Kad gubiš sve



Kaže meni Mica da joj je bivši momak danas plako। Reko što. Kaže, kad me je vido kolko sam se usukala, kolko mi je teško. Reko, jer zbog njega. Mica kaže jok. Reko, jesi mu rekla. Mica ćuti. Reko, jesi mu rekla da nije zbog njega, nego dibidus zbog nečeg. Zbog ničeg. Mica ćuti. Reko u sebi jebem ti mater. Naglas reko, pa jel ti teško. Ćuti Mica. Reko, Mico, jel ti stvarno teško ili možeš da podneseš. Ćuti Mica ko guja. Reko, Mico, budi poštena, kolko stvarno možeš da podneseš. Ćuti. Nije taj scenarijo.

Pa reko, što mu ne reče da ide kući, da ne plače, da je glup, da si ti glupa. Ne. Vidim je kako ćuti i pred tom budalom bivšom koja sedi na njenom kauču i plače. I sad oće da i ja plačem. A, meni se iskreno digo kurac. I tu Mica ode.

Trebalo je Mici da kažem: Jadan bivši Petko, i jadna ti, Mico. Jadna majka koja te rodila i jadan ja koji te poznajem i jadna nam guba od koje smo jadni.

E, pa, nismo se tako dogovorili. Gubiš sve, Mico. Jer si pička.

1 коментар:

  1. Kako je dobro!;)))Bravo!!!:)Izmamila si osmehe u našoj kući i dobila još jedan plus. Nadam se da ćemo stići da se vidimo pre popisa.

    ОдговориИзбриши